POLITICA RETUR

Transportul si Returul este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 300 lei.
Oferta valabila doar pentru livrarile spre locatii din Romania! Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Costul transportului pe intreg teritoriul Romaniei este de 19 lei pentru comenzile cu valoarea mai mica de 300 lei, iar costul returului pentru comenzile a caror valoare este sub 300 lei, difera in functie de firma de curierat aleasa de client.

MODALITATI DE PLATA

1. Plata la livrare / ramburs: numerar, la primirea coletului; Coletul nu se va deschide inainte de a semna si de a plati.

2. Plata cu cardul prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod
CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele shaikparfum.

POLITICA DE RETURNARE A PRODUSELOR COMANDATE PP SHAIKPARFUM.ro

*Retur acceptat conform politicii de retur.

  1. Returnarea produselor.

Primul pas in initierea unui retur este acela de a ne anunta prin email la adresa contact@shaikparfum.ro urmatoarele:

– Numarul comenzii

– Indicarea produselor din comanda ce doriti a le returna.

– Descrierea motivul returului.

In cel mai scurt timp posibil veti fi contactat de echipa shaikparfum.ro prin email sau telefonic.

Daca sunteti nemultumit sau aveti intrebari in legatura cu produsele comandate pe shaikparfum.ro nu ezitati sa ne contactati, va vom oferi suport si informatii necesare. Produsele comercializate pe shaikparfum.ro respecta toate normele in vigoare privind produsele cosmetice.

shaikparfum.ro respecta prevederile Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, ce confera cumparatorului dreptul ca in termen de 14 zile de la primirea tuturor produselor cumparate, sa le returneze, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Conform prevederilor acestei ordonante, produsele pot fi returnate numai daca sunt in aceeasi stare in care au fost livrate, inclusiv ambalajul.

Nu se accepta pentru returnare produse care prezinta forme de consum sau uzura, cu ambalajul desfacut sau desigilat, care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca te gandesti sa returnezi un produs, te rugam iei aceasta decizie inainte de a-l deschide/desigila/utiliza. Dreptul de a face retur, prevazut la articolul 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014, exista pentru a iti permite sa examinezi produsul asa cum ai face-o intr-un magazin, nu pentru a-ti oferi 14 zile de utilizare gratuita. Conform articolului 16, litera E din OUG nr. 34/2014, produsele cosmetice sau pentru uz personal, folosite sau testate, nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii si din motive de igiena.

Te rugam  sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/incercate. Desi o parte din produse nu sunt sigilate, ele sunt expediate asa cum vin de la producator, in cadrul procedurii de verificare se depisteaza daca ele au fost desfacute si probate,  iar returul nu este acceptat. Aceste produse iti  vor fi returnate prin curier, cu plata ramburs.

PRODUSELE COMERCIALIZATE ONLINE NU SUNT TESTERE, de aceea te rugam sa ai in vedere ca iti alegi exact nuanta potrivita/produsul dorit.

Daca doresti sa returnezi un produs achizitionat de pe www.shaikparfum.ro, te rugam sa urmezi umatorii pasi:

Pasul 1. Informeaza-ne cu privire la intentia de a returna produsul achizionat

Poti face acest lucru printr-un email la contact@shaikparfum.ro cu subiectul “cerere de retur” prin care sa ne informezi cu privire la solicitarea de retragere din contract. Te rugam sa specifici numele complet si corect, adresa de e-mail folosita la inregistrarea contului, numarul comenzii, numarul facturii si data emiterii;

Telefonic, la numarul 0745 181 677, iar operatorii nostri iti vor oferi infomatii cu privire la pasii pe care trebuie sa ii urmezi;

Te rugam sa ne informezi cu privire la optiunile de retur, si anume daca doresti sa inlocuiesti produsul cu un altul existent in stoc sau daca doresti sa iti returnam contravaloarea produsului. In cazul in care doresti sa primesti contravaloarea produsului, te rugam sa ne trimiti un cont IBAN in lei pentru returnarea sumei.

In maxim 48 de ore te vom contacta prin e-mail sau telefonic pentru a confirma procedura de retur, in cazul in care cererea indeplineste conditiile obligatorii de aplicare pentru produsele achizitionate.

Pasul 2.  Pregateste coletul si contacteaza curierul

Daca ai ajuns la acest pas, te rugam sa soliciti curierului preluarea coletului. Conform Ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor la distanta, vei suporta costurile de transport.

ATENTIE: Coletele expediate cu plata transportului la Lorinna.ro vor fi refuzate!

Coletul va contine produsul pe care doresti sa il returnezi, ambalat corespunzator in bula protectoare, pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului, intr-o cutie inchisa cu banda adeziva. De asemenea, te rugam sa returnezi produsul impreuna cu documentele insotitoare. Daca ai beneficiat de produse promo sau cadou, va trebui sa le  returnezi si pe acestea in stare intacta.

Nu se accepta retururi efectuate prin Posta Romana sau Prioripost!

Nu uita sa specifici ca plata transportului se face la expeditor, coletele cu plata transportului la destinatar vor fi refuzate.

Atasati in colet informatia legata de contul bancar unde doresti restituirea contravalorii produselor.

Pasul 3. Ridicarea coletului

Dupa ce ai luat solicitat curierului ridicarea coletului, vei fi contactat in aceeasi zi sau in ziua imediat urmatoare pentru expedierea coletului. Va trebui sa achiti contravaloarea expedierii, si sa trimiti coletul la urmatoarea adresa:

SC GYN TOPI DREAM SRL

localitatea Bascov, str. Dealul Glambocului nr.17, judetul Arges, Romania, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J03/792/2016, Cod de Identificare Fiscala RO35986732,

Tel. 0745 181 677, email. contact@shaikparfum.ro.

Pasul 4. Receptia cantitativa si calitativa a produselor returnate

Dupa ce coletul a ajuns la noi, el va fi repartizat departamentui responsabil de receptia cantitativa si calitativa a produselor returnate. Te asiguram ca acest pas este atent supravegheat si monitorizat. In cadrul aceste etape vom verifica daca produsul returnat indeplineste conditiile de retur. Daca produsul returnat nu indeplineste criteriile de mai sus, el iti va fi reexpediat, costul transportului fiind in sarcina clientului.

 Te vom contacta telefonic sau prin email pentru a-ti aduce la cunostinta rezultatele finale constatate in maxim 48 de ore de la primirea produsului.

Pasul 5. Iti restituim banii sau iti inlocuim produsul

Daca ai optat pentru rambursarea sumei iar produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom vira banii in contul specificat de tine .

Banii vor fi vizibili in contul tau in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care produsul ajunge fizic la noi.

In cazul in care doresti inlocuirea produsului, iar acesta indeplineste coditiile de retur, te vom contacta in cel mai scurt timp in vederea inlocuirii si expedierii noului produs. Costul transportului pentru expedierea produsului dorit este in sarcina clientului daca comanda nu indeplineste conditiile de valoare pentru a beneficia de transportul gratuit.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la
tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Numele de marca este folosit numai în scop strict orientativ. Brand-urile inspirative sunt protejate prin lege de drepturi de autor și susținem ca noi NU comercializam aceste mărci. Acest parfum este înregistrat cu marca Shaik și se deosebește prin numele unic dat cât și prin codul aplicat pe sticla de parfum.