POLITICA RETUR

Transportul si Returul este gratuit pentru comenzi in valoare minima de 300 lei.
Oferta valabila doar pentru livrarile spre locatii din Romania! Livrarea comenzilor se face numai prin curier rapid. Costul transportului pe intreg teritoriul Romaniei este de 19 lei pentru comenzile cu valoarea mai mica de 300 lei, iar costul returului pentru comenzile a caror valoare este sub 300 lei, difera in functie de firma de curierat aleasa de client.

MODALITATI DE PLATA

1. Plata la livrare / ramburs: numerar, la primirea coletului; Coletul nu se va deschide inainte de a semna si de a plati.

2. Plata cu cardul prin PlatiOnline

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod
CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline. Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele shaikparfum.

POLITICA DE RETURNARE

Potrivit prevederilor legale in vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastra, vor fi expediate inapoi la firma  SC GYN TOPI DREAM SRL  cu sediul in localitatea Bascov,  Tel. 0745 181 677, email. contact@shaikparfum.ro  impreuna cu FORMULARUL DE RETUR (click pentru descarcare) completat. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs.
Solutionarea retururilor care implica schimb de marime/produs se va realiza in 7 – 10  zile lucratoare din momentul primirii coletului.
Produsele vor fi expediate in forma lor originala, fara a fi deteriorate sau utilizate , in caz contrar produsele vor fi returnate clientului.  Transportul si returul este gratuit la comenzile peste 300 lei- va rugam sa ne contactati pentru a primi toate detaliile. Produsele se vor returna in cutiile originale, ambalate corespunzator cu materiale de protectie ( hartie, folii, pungi, carton etc. ) pentru a evita deteriorarea acestora. Sunt refuzate retururile ale caror cutii nu sunt protejate corespunzator.
Va rugam sa ne informati in cazul in care doriti sa efectuati un retur si veti primi toate indicatiile necesare! Contravaloarea marfii returnate va fi restituita in 10 zile calendaristice din momentul receptionarii returului in depozitul nostru.
Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar.
In momentul in care se proceseaza returul veti primi un mail de confirmare in acest sens !
Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar in cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Shaik Parfum.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la
tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Numele de marca este folosit numai în scop strict orientativ. Brand-urile inspirative sunt protejate prin lege de drepturi de autor și susținem ca noi NU comercializam aceste mărci. Acest parfum este înregistrat cu marca Shaik și se deosebește prin numele unic dat cât și prin codul aplicat pe sticla de parfum.