UNT PENTRU PAR VOPSIT ANTI REFLEXII GALBENE BOOM BUTTER 190ML

  • Formula anti-portocaliu: Eradicați tonurile nedorite de portocaliu și galben cu această soluție de frumusețe turcească de top.
  • Hidratare profundă: Răsfățați-vă cu hidratarea zilnică cu un amestec bogat de uleiuri de unt de shea, nucă de cocos, argan și avocado, o caracteristică definitorie a cosmeticelor turcești.
  • Hranire naturala: imbogatita cu terebentina de pin, aloe vera si uleiuri de migdale dulci pentru simbolul frumusetii turcesti puternice si stralucitoare.
  • Aplicare fără efort: Experimentați formula fără clătire care se potrivește atât părului umed, cât și părului uscat

lei 59,00

Add to wishlist

Ulei pentru îngrijirea părului BOOM Butter Purple 190 ML – Apogeul uleiului de păr anti-portocaliu și hidratant în profunzime din cosmeticele turcești
De ce BOOM BUTTER Purple Hair Care Oil 190 ML este cel mai bun protector pentru păr?
Deblocați puterea cosmeticelor turcești cu uleiul violet pentru îngrijirea părului BOOM BUTTER 190 ML. Acest produs extraordinar face mai mult decât neutralizează tonurile portocalii și galbene. Promite hidratare profundă, controlul încrețului și hrănire naturală, făcându-l esența frumuseții turcești într-o sticlă.

Beneficiile untului de Shea în BOOM BUTTER – Untul de Shea nu este doar un ingredient; este o centrală de hidratare. În produsele cosmetice turcești, este adesea lăudată pentru capacitățile sale remarcabile de hidratare. În uleiul pentru îngrijirea părului purple BOOM BUTTER, servește ca piatră de temelie, oferind părului tău hidratare pe tot parcursul zilei și combaterea uscăciunii la rădăcini.

Beneficiile uleiului de cocos din BOOM BUTTER – Uleiul de cocos este mai mult decât un deliciu tropical; este un intensificator de strălucire venerat în frumusețea turcească. În cadrul acestei formule, se sinergizează cu alte uleiuri pentru a-ți conferi părului un luciu de neegalat, făcând coama irezistibil de atinsă.

Beneficiile uleiului de argan din BOOM BUTTER – Uleiul de argan, numit adesea „aur lichid”, este un element de bază în machiajul turcesc. Bogat în antioxidanți, oferă dublu beneficiu de a vă hrăni părul, protejându-l în același timp de daunele mediului. Nu este doar un ulei; este noul cel mai bun prieten al părului tău.

Beneficiile uleiului de avocado din BOOM BUTTER – În domeniul cosmeticelor turcești, uleiul de avocado este un superstar pentru promovarea creșterii părului. Încărcat cu nutrienți precum vitamina E, stimulează creșterea părului și acționează ca un balsam natural, făcându-vă părul mai moale ca niciodată.

Întrebări și răspunsuri frecvente
Î: Cât de des ar trebui să folosesc acest produs? R: Pentru cele mai bune rezultate, aplicați-o ca mască înainte de duș de două ori pe săptămână, întruchipând un ritual turcesc de frumusețe.
Î: Îl pot folosi pe părul uscat? R: Absolut, este conceput atât pentru părul umed, cât și pentru cel uscat.
Î: Este doar pentru părul vopsit? R: Deși este formulat pentru părul vopsit, beneficiile sale se extind la toate tipurile de păr.
Î: Este o formulă fără clătire? R: Da, economisește timp și efort, reflectând simplitatea machiajului turcesc.
Î: Este totul natural? R: Conține un amestec de uleiuri naturale și hrănitoare.
Î: Poate provoca alergii? R: Dacă este alergic la oricare dintre ingrediente, se recomandă un test de plasture.
Cum se utilizează BOOM BUTTER Ulei violet pentru îngrijirea părului 190 ML
Luați o cantitate generoasă pe vârful degetelor.
Începeți de la rădăcini și mergeți spre vârfuri.
Potrivit atât pentru părul umed, cât și pentru cel uscat.
Nu este nevoie să clătiți – ideal pentru persoana ocupată care încă vrea să se bucure de luxul frumuseții turcești.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „UNT PENTRU PAR VOPSIT ANTI REFLEXII GALBENE BOOM BUTTER 190ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *