ULEI CU KERATINA PENTRU PAR EXTREM DE DETERIORAT PROCSIN 110ML

  • Experimentați un păr moale și ușor de gestionat ca niciodată cu formula noastră îmbogățită cu cheratina.

  • Spune la revedere frizz și încurcături cu uleiurile de Shea, Cocos, Argan și Avocado.
  • Sticla de pulverizare convenabilă de 110 ML face ca aplicarea să fie ușoară.
  • Nu este nevoie de clătire: tratament rapid și fără probleme pentru păr de la numele lider în produsele de frumusețe turcești!

lei 49,00

Add to wishlist

PROCSIN Magic Mix Ulei de Keratină pentru păr extrem de deteriorat 110 ML: Soluția ta supremă pentru transformarea părului
Dacă te-ai confruntat cu părul încrețit, fragil și imposibil de gestionat, nu mai căuta. PROCSIN Magic Mix Keratin Oil nu numai că readuce strălucirea naturală a părului, dar îi îmbunătățește și textura și manevrabilitate, datorită amestecului său specializat de keratină și uleiuri naturale. Un produs emblematic în lumea frumuseții turcești, această sticlă de 110 ML promite o transformare pe care trebuie să o simți pentru a crede.

Beneficiile utilizării PROCSIN Magic Mix Keratin Oil 110 ML
Hrănire profundă: conținutul de keratina ajută la reconstrucția fibrelor de păr, făcându-le mai puternice și mai elastice.

Controlul încrețirii: Uleiurile de Shea, Cocos, Argan și Avocado oferă o hidratare de neegalat, îmblânzindu-vă în mod eficient firele încrețite.

Coafare ușoară: Acest ulei vă face părul atât de ușor de gestionat încât îl puteți pieptăna fără efort. Un must-have pentru acele dimineți agitate!

Suport pentru căderea părului și rupere: Cu beneficiile suplimentare ale uleiului de Aloe Vera, Terebentina de pin și Migdale dulci, acest produs își propune, de asemenea, să reducă căderea și ruperea părului.

Beneficiile keratinei: Keratina este o schimbare a jocului în îngrijirea părului dintr-un motiv. Este elementul de bază al părului tău, oferind integritate structurală și protecție. Când aplicați uleiul nostru de cheratina Magic Mix, reumpleți în mod eficient cheratina naturală pe care uzura zilnică, coafarea la căldură și poluanții din mediu ar fi putut să o elimine. Acest ingredient cheie funcționează la nivelul fibrei părului, reparând daunele, netezind încrețirea și dând părului o textură moale și mătăsoasă. Rezultatul? Păr mai puternic, mai rezistent, gata să întoarcă capetele.

Beneficiile uleiurilor de shea, nucă de cocos, argan și avocado: Acest amestec puternic de uleiuri naturale servește ca o soluție completă de hidratare și hrănire pentru părul tău. Uleiul de shea hidratează și condiționează, uleiul de cocos pătrunde în firul de păr pentru a hidrata din interior, uleiul de argan infuzează părul cu acizi grași și antioxidanți, iar uleiul de avocado adaugă acel strat suplimentar de hrănire și strălucire. Împreună, formează o apărare formidabilă împotriva uscăciunii, a vârfurilor despicate și a ruperii, făcând părul să se simtă luxos de moale și ușor de gestionat.

Beneficiile aloe vera, terebentina de pin și uleiul de migdale dulci: Uleiul nostru de Keratină Magic Mix oferă mai mult decât o îngrijire la nivel de suprafață; este un pachet complet de wellness pentru părul tău. Aloe Vera este cunoscută pentru proprietățile sale de hidratare și de calmare a scalpului. Condiționează părul și ține la distanță mătreața. Terebentina de pin oferă proprietăți antiseptice, oferind un scalp mai curat și mai sănătos. Nu în ultimul rând, uleiul de migdale dulci este o sursă bogată de vitamina E, care ajută la întărirea părului și la prevenirea căderii acestuia. Împreună, aceste ingrediente funcționează sinergic pentru a rezolva problemele comune ale părului de la rădăcină până la vârf.

Înțelegând beneficiile fiecăruia dintre aceste ingrediente cruciale, veți obține o imagine completă a modului în care PROCSIN Magic Mix Keratin Oil for Extremely Damaged Hair 110 ML vă poate revoluționa rutina de îngrijire a părului. Un must-have în domeniul produselor de frumusețe turcești!

Întrebări frecvente
Este potrivit pentru utilizarea zilnică? Da, îl puteți folosi zilnic.

Este potrivit pentru toate tipurile de păr? Absolut, toate tipurile de păr pot beneficia de el.

Este nevoie de clătire? Nu, nu necesită clătire.

Cum îl aplic? Pur și simplu pulverizați pe păr de la o distanță de 15-20 cm.

Îl pot folosi pe părul ud? Da, se poate aplica inainte sau dupa dus.

Este un produs de frumusețe turcesc? Da, este un produs premium din gama cosmetică turcească.

Cum se utilizează
Utilizarea uleiului de keratina PROCSIN Magic Mix este simplă. Pulverizați-l pe păr de la o distanță de 15-20 cm. Este potrivit pentru toate tipurile de păr și poate fi aplicat înainte sau după duș pentru beneficii maxime.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ULEI CU KERATINA PENTRU PAR EXTREM DE DETERIORAT PROCSIN 110ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *