TRATAMENT PENTRU INTARIREA SI ANTICADEREA PARULUI PROCSIN

Produs pentru îngrijirea căderii părului cu ingrediente speciale de biotină, cofeină, vitamina B5 și baicapil. Ofera suportul de ingrijire pentru caderea parului, in special prin continutul sau de Baicapil, isi propune sa ajute parul sa creasca mai repede si sa devina mai puternic, hranindu-l cu continutul sau de cafeina si biotina. Obtinand un păr mai neted și mai luminos.

 Ideal pentru utilizarea zilnică, protejează firele de păr împotriva condițiilor nefavorabile de mediu și ajută, de asemenea, la îngrijirea ruperii. Vă ajută să obțineți un păr mai îngrijit și mai voluminos, cu utilizare regulată și conținut bogat.

lei 59,00

Add to wishlist

TRATAMENT PENTRU INTARIREA SI ANTICADEREA PARULUI PROCSIN

BIOTINA – Sprijină formarea părului nou, oferind în același timp îngrijire împotriva căderii părului. Ajută la protejarea părului împotriva factorilor de mediu.

BAICAPIL – În timp ce previne căderea părului, promovează formarea de păr nou și densitatea părului. S-a dovedit, în mediul de laborator, cresterea accelerata a parului.

CUM SE UTILIZA?

După pulverizarea pe părul ușor umed, puteți finaliza aplicarea masând-o cu vârful degetelor, astfel încât ingredientele active din produs să poată pătrunde în foliculii de păr. Potrivit pentru utilizarea zilnica.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „TRATAMENT PENTRU INTARIREA SI ANTICADEREA PARULUI PROCSIN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *