SPRAY TONIC CU KERATINA PENTRU PAR EXTREM DE DETERIORAT

Un tonic pentru păr extrem de eficient într-un mecanism de pulverizare ușor de aplicat care protejează părul de factorii de stres urban, inclusiv de coafarea excesivă, îmbunătățește pieptănabilitatea și reduce daunele cauzate de forța excesivă folosită împotriva părului. Combinația de cheratina vegetala și uleiuri natrale împreună, repară, protejează și hrănesc părul. Puteți chiar să pulverizați după baie, deoarece textura ușoară pe bază de apă nu lasă părul lipicios.

lei 55,00

Add to wishlist

SPRAY TONIC CU KERATINA PENTRU PAR EXTREM DE DETERIORAT

Este un produs de îngrijire a părului dezvoltat pentru a ajuta la creșterea flexibilității firelor de păr și pentru a face părul mai moale, mai neted și mai bine îngrijit, datorită keratinei și uleiurilor naturale. Pe lângă păstrarea formei și volumului părului, oferind suport cu Keratină părului, acesta își propune să ajute părul să fie ușor pieptănat și să prevină încrețirea cu suportul hidratant al uleiurilor de Shea, Cocos, Argan și Avocado. Acesta își propune să sprijine impotriva căderii și ruperii părului cu conținutul său de Aloe Vera, Terebentina de pin și ulei de migdale dulci.

CUM SE UTILIZA?

Il poti folosi ori de cate ori ai nevoie pulverizand pe par de la o distanta de 15-20 cm. Este potrivit pentru toate tipurile de păr. Îl poți folosi înainte sau după duș. Nu necesita clatire.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SPRAY TONIC CU KERATINA PENTRU PAR EXTREM DE DETERIORAT”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *