SEXY VANILLA PARFUM LORINNA 116 UNISEX

Sold Out

Stoc epuizat

Lorinna Paris Sexy Vanilla No.116, un extract de parfum unisex de 50 ml, care redefinește senzualitatea într-un flacon. Inspirat de seducătorul Tom Ford Vanilla Sex, acest parfum este un tribut adus luxului și rafinamentului.

Notele olfactive încep cu migdale amare, care oferă o deschidere intrigantă și ușor provocatoare. Inima parfumului este dominată de vanilie voluptuoasă și note florale delicate, creând un amestec hipnotizant și profund feminin. Fundalul acestui elixir olfactiv este format din vanilie cremoasă, boabe de tonka aromate și lemn de santal cald, ce adaugă o senzație de confort și durabilitate pe piele.

Lorinna Paris Sexy Vanilla No.116 este perfect pentru cei care doresc să lase în urmă o impresie memorabilă. Fie că este zi sau seară, acest parfum se potrivește de minune pentru orice ocazie, adăugând o notă de mister și eleganță ținutei tale.

Recomandări de purtare: Acest parfum unisex este ideal pentru serile în care dorești să te distingi, fie la o cină romantică, fie la un eveniment de gală. De asemenea, se potrivește bine în sezonul rece, când notele sale calde și îmbietoare pot să încălzească atmosfera și să îmbogățească experiența olfactivă a celor din jur.

Descoperă Lorinna Paris Sexy Vanilla No.116 și lasă-l să vorbească despre stilul și personalitatea ta, atrăgând complimente oriunde ai merge. Alege să te exprimi prin această esență captivantă și memorabilă, un simbol al sofisticării și al senzualității.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SEXY VANILLA PARFUM LORINNA 116 UNISEX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *