SER DE FATA ADN-PROTECT CU EFECT CALMANT 7% PROCSIN

ADN PROTECT – ajuta la reducerea ridurilor si la eliminarea radicalilor liberi creati de razele nocive de soare. Impiedica formarea petelor cauzate de lumina soarelui. Creste capacitatea pielii de a retine apa, de a ramane hidratata si are efect anti-imbatranire.

⫸ Bariera puternica pentru piele

⫸ Anti-acnee, anti-rid, anti-pete

⫸ Aspect neted si luminos al tenului

⫸ Elasticitate ridicata pentru ten

lei 79,00

Add to wishlist

SER DE FATA ADN-PROTECT CU EFECT CALMANT 7% PROCSIN

Este un produs de îngrijire a pielii  dezvoltat pentru a ajuta la întărirea barierei pielii și pentru a egaliza nuanța pielii.

Vitamina B12 imbogateste tonusul pielii. Este eficienta in egalizarea nuantei pielii si protejeaza pielea de factorii de mediu extern.

CICA (Asiaticozid, acid madecasi şi acid asiatic) oferă îngrijire antiinflamatoare eficientă împotriva acneei și formării de eczeme pe suprafața pielii. Este eficient în creșterea elasticității pielii și susține strângerea pielii și întărirea barierei pielii.

Vitamina C: Îmbunătățește tonusul pielii. Sprijină egalizarea și iluminarea. Ajută la creșterea sintezei de colagen în piele. Sprijină reducerea aspectului semnelor de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine, ridurile și petele cauzate de radicalii liberi.

ADN de sodiu: piele regională ajută la reducerea ridurilor. Ajută la eliminarea radicalilor liberi creați de razele nocive ale soarelui de pe suprafața pielii. Crește capacitatea pielii de reținere a umidității. Oferă îngrijire anti-îmbătrânire. Sprijină prevenirea formării petelor cauzate de lumina soarelui.

Complex Ceramidă: Protejează pielea de exterior. Ajută la protejarea împotriva elementelor externe. Face pielea hidratata și puternică. Deoarece umiditatea din piele nu se stinge, nu scade, astfel pielea își menține echilibrul de umiditate și devine sănătoasă și puternică.

CUM SE UTILIZA?

Aplicați produsul, care este potrivit pentru utilizarea zilnică, cu mișcări circulare cu vârful degetelor. Aveți grijă să nu intrați în contact cu zona ochilor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SER DE FATA ADN-PROTECT CU EFECT CALMANT 7% PROCSIN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *