SER DE FATA ADN-BAKUCHOIL CU EFECT ANTIRID 5% PROCSIN

Simte atingerile delicate ale Bakuchiol pe pielea ta pentru o piele mai tanara si mai fina!

Bakuchiol este considerat ca fiind prima alternativă naturală și mai tolerabilă la retinol, Bakuchiol aduce beneficii pentru toate tipurile de ten. Ajută la reducerea multiplelor semne de îmbătrânire, reduce vizibil deteriorarea pielii din cauza expunerii la factorii de mediu și are un pronunțat efect calmant asupra pielii.

⫸ Antirid

⫸ Sprijină producția de colagen

⫸ Protecție UV

⫸ Fermentare

lei 79,00

Add to wishlist

SER DE FATA ADN-BAKUCHOIL CU EFECT ANTIRID 5% PROCSIN

Este un ser de îngrijire a pielii  dezvoltat pentru a ajuta pielea să îngrijească ridurile și liniile fine, să susțină producția de colagen, să protejeze pielea de factorii externi și să obțină un aspect mai luminos și mai tânăr, datorită Bakuchiolului pe care îl conține. Are scopul de a proteja pielea împotriva razelor UV și de a menține echilibrul sebumului cu sprijinul moleculei active Naringenin obținute din grapefruit. Are scopul de a ajuta la un aspect mai strâns al pielii prin echilibrarea nivelului de elasticitate cu conținutul său de Complex Peptide și de a întări bariera pielii cu Complexul de Ceramidă.

CUM SE UTILIZA?

Puteți lua un produs pe vârful degetelor și îl puteți aplica pe piele cu mișcări circulare. Este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SER DE FATA ADN-BAKUCHOIL CU EFECT ANTIRID 5% PROCSIN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *