SAMPON PENTRU VOLUM BOOM BUTTER

Șuvițe de păr mai groase și un aspect voluminos cu sprijinul extractului de frunze de tei argintiu care pătrunde adânc în rădăcinile părului.

lei 47,00

Add to wishlist
Categorii: ,

SAMPON PENTRU VOLUM BOOM BUTTER

Este un produs de îngrijire a părului  dezvoltat pentru a ajuta la revitalizarea foliculilor de păr și la îngroșarea firelor de păr, oferindu-le un aspect mai voluminos datorită extractului de frunze de tei argintiu pe care îl conține. Datorită extractului de corn de capră, acționează ca un scut protector pe firele de păr, având ca scop protejarea părului împotriva factorilor negativi de mediu și ajutand buclele să rămână proeminente. Cu contribuția semințelor de struguri și a semințelor de rodie, susține asigurarea umidității necesare pentru firele de păr, în timp ce firele de păr mai puternice sunt vizate de vitamina B5.

CUM SE UTILIZA?

Aplicați  șampon în palmă pe părul umed, folosind mișcări circulare. Pentru a crește eficacitatea ingredientelor active, lăsați-l pe păr timp de 1-2 minute și apoi clătiți. Produsul dezvoltat special pentru părul care și-a pierdut volumul și hidratarea, este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „SAMPON PENTRU VOLUM BOOM BUTTER”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *