PASTA DE DINTI PENTRU ALBIRE CU AROMA DE CIOCOLATA PROCSIN

Este produsul de îngrijire bucală New Generation 4D care are un efect de albire instantaneu, ajutând la eliminarea tuturor nuanților de galben fără a lăsa reziduuri, datorită efectului său de corectare a culorii și formulării speciale îmbogățite cu Aroma de Ciocolată care te face instantaneu să zâmbești.

Hello Smile te va ajuta si împotriva respirației urât mirositoare cu efectul său revigorant pe termen lung, precum și să ofere curățare sensibilă a dinților și a gurii cu xilitolul pe care îl conține și să lase o senzație de relaxare în gură si miros placut.Cu structura sa de gel fără spumă, vă curăță dinții în profunzime și ajută la îngrijirea uscăciunii bucale. Contribuie la echilibrarea tonurilor calde și reci ale dinților tăi pentru a dezvălui un aspect mai luminos. Nu conține fluor, substanțe chimice corozive și nocive!

lei 39,00

Add to wishlist

CUM SE UTILIZA?

Se pune o cantitate mica de produs pe periuța de dinți apoi periați dinții cu mișcări circulare. Clătiți-vă gura după aplicare. Produsul Hello Smile nu face spumă. Hello Smile nu necesită utilizarea pastei de dinți înainte și după utilizare. Este potrivit pentru utilizarea zilnică pentru adulți și copii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PASTA DE DINTI PENTRU ALBIRE CU AROMA DE CIOCOLATA PROCSIN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *