New

PASTA DE DINTI CARBON ACTIV PROCSIN

Este un produs de îngrijire orală New Generation 4D pe care l-am dezvoltat pentru a avea un efect instantaneu de albire, ajutând la îndepărtarea tuturor nuanților de galben fără a lăsa reziduuri, datorită efectului său de corectare a culorii și formulării speciale îmbogățite cu conținut de Carbon activ.
Cu tehnologia sa specială de culoare solubilă în apă, își propune să neutralizeze culorile galbene de pe dinți, să elimine umbrele galbene și să sprijine îngrijirea petelor de cafea, ceai și țigară, urmărind un aspect mai alb al dinților. Cu xilitolul și uleiul de mentă pe care îl conține, își propune să ajute împotriva respirației urât mirositoare cu efectul său revigorant pe termen lung, precum și curățarea dinților și a gurii sensibile. Cu structura sa de gel fără spumă, vă curăță dinții în profunzime și va ajuta la îngrijirea uscăciunii bucale. Contribuie la echilibrarea tonurilor calde și reci ale dinților tăi pentru a dezvălui un aspect mai luminos. Nu conține fluor, substanțe chimice corozive și nocive!

lei 39,00

Add to wishlist

CUM SE UTILIZA?

Luați o cantitate pe periuța de dinți și periați dinții cu mișcări circulare. Clătiți-vă gura după aplicare. Produsul Hello Smile nu face spumă.Este potrivit pentru utilizarea zilnică pentru adulți și copii.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PASTA DE DINTI CARBON ACTIV PROCSIN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *