PARFUMO BLACK PARFUM LORINNA 326 FOR MEN

lei 79,00

Add to wishlist

Redescoperă esența clasică și masculină cu Lorinna Paris Profumo Black Nr. 326, o apă de parfum pentru bărbați, inspirată de prestigiosul Armani Aqua di Gio Profumo.

Această creație de 50 ml este perfectă pentru bărbații care caută un parfum robust, cu note profund aromatice și un caracter rafinat.

Parfumul se deschide cu note vibrante de vârf, unde bergamota întâlnește prospetimea cristalină a apei, oferind o senzație revitalizantă și plină de energie. Inima parfumului pulsează cu arome mediteraneene de rozmarin și șofran, alături de o notă florală discretă de mușcată englezească, care adaugă complexitate și profunzime.

La baza compoziției, patchouli-ul se împletește armonios cu tămâia, creând o amprentă persistentă și magnetică, perfectă pentru un bărbat care dorește să-și afirme prezența. Aceste note de bază contribuie la o persistență remarcabilă și o semnătură olfactivă captivantă.

Lorinna Paris Profumo Black Nr. 326 este ideal pentru purtarea de zi cu zi, dar și pentru ocazii speciale, adaptându-se perfect la mediul de afaceri sau la evenimente de seară. Este recomandat mai ales în sezoanele de tranziție, primăvară și toamnă, când nota sa aromatică poate străluci în deplină armonie cu vremea răcoroasă.

Adoptă Lorinna Paris Profumo Black Nr. 326 ca semnătura ta olfactivă și lasă fiecare moment să fie marcat de eleganță și rafinament. Acest parfum nu doar că te va distinge, dar va adăuga un strop de încredere fiecărei tale apariții.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PARFUMO BLACK PARFUM LORINNA 326 FOR MEN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *