PARADOX PARFUM LORINNA 321 FOR WOMEN

lei 79,00

Add to wishlist

Lorinna Paris Paradox No.321 – Apa de Parfum de Damă, 50 ml

Descriere:

Descoperă eleganța și misterul cu Lorinna Paris Paradox No.321, o apă de parfum captivantă pentru femeia modernă. această creație de 50 ml este o alegere excelentă pentru cei care caută un parfum sofisticat și contemporan.

Note Olfactive:

  • Note de Vârf: Paradoxul începe cu o explozie fructată și revigorantă de pară, mandarină și bergamotă, adăugând o deschidere proaspătă și vibrantă parfumului.
  • Note de Mijloc: Inima parfumului se dezvăluie prin note florale seducătoare de floare de portocal, neroli și iasomie, creând o simfonie olfactivă care este atât înfloritoare, cât și profund feminină.
  • Note de Bază: Finalul parfumului se așterne pe piele cu note calde și senzuale de vanilie, ambra, mosc alb și rășină benzoică, conferind o senzație de confort și o persistență impresionantă.

Recomandări de Purtare: Lorinna Paris Paradox No.321 este un parfum versatil, perfect pentru orice moment al zilei. Notele sale luminoase și fructate sunt ideale pentru zi, aducând o doză de prospețime și vivacitate. În același timp, profunzimea și senzualitatea notelor de bază îl transformă într-un companion excelent pentru serile elegante sau evenimentele speciale. Este un parfum ideal pentru primăvară și vară, dar cu suficientă complexitate pentru a fi purtat și în sezoanele mai reci. Inspirată de rafinamentul Prada Paradoxe.

Lorinna Paris Paradox No.321 este o alegere perfectă pentru femeia contemporană care își dorește să îmbine eleganța clasică cu un twist modern. Parfumul adaugă un strop de mister și sofisticare, făcându-l un must-have în colecția oricărei iubitoare de parfumuri de calitate.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PARADOX PARFUM LORINNA 321 FOR WOMEN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *