MASCA REPARATOARE PENTRU PAR CU KERATINA

Este o mască de păr de 190 ml infuzată cu cheratina pentru a întări, hidrata și îmbunătăți sănătatea generală a părului.

lei 59,00

Add to wishlist

MASCA DE INGRIJIREA PARULUI BOOM BUTTER KERATINA

Masca cu keratina este un produs de ingrijire a parului care ajuta la obtinerea unui par mai luminos, viu si drept. Masca de ingrijire a parului cu keratina, care ajuta la eliminarea lipsei de keratina din par, pregateste terenul pentru indreptarea parului cu utilizare regulata. Contribuie la formarea unei structuri mai moale a firului de păr, susținând echilibrul natural de umiditate al părului. Ajută părul deteriorat să-și recapete naturalețea prin îngrijirea pe care o oferă părului.

CUM SE FOLOSEȘTE MASCA DE ÎNGRIJIREA PĂRULUI BOOM BUTTER KERATIN?

Masca de ingrijire a parului cu keratina trebuie aplicata cu cel putin 30 de minute inainte de dus. Aplicați o cantitate suficientă de mască în funcție de lungimea părului prin masaj de la rădăcini până la vârfurile părului. Vă recomandăm să folosiți o placă de îndreptat după clătire după aplicare. Pentru rezultate eficiente, vă recomandăm să aplicați masca de îngrijire a părului Keratin de două ori pe săptămână în mod regulat.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASCA REPARATOARE PENTRU PAR CU KERATINA”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *