MASCA DE PAR BRAZILIAN CU KERATINA PENTRU INDREPTARE BOOM BUTTER 190 ML

Este un produs de îngrijire a părului potrivit pentru utilizare individuală acasă oferind un păr mai drept, mai luminos și bine îngrijit cu ajutorul keratinei din compozitie. Hidrateaza intens parul cu conținutul său de shea, argan, aloe vera și ulei de cocos. Cu o utilizare regulată, ajută la prevenirea încrețirii părului cu un efect de îndreptare pe termen lung, în timp ce părul devine mai puternic și cu un aspect mai neted datorită conținutului său de biotină. Produsul nostru are caracteristica de a proteja părul împotriva tratamentelor termice, ceea ce contribuie la scopul său principal de efect de îndreptare pe termen lung.

lei 69,00

Add to wishlist

MASCA DE PAR CU UNT BRAZILIAN PENTRU INDREPTARE BOOM BUTTER

Datorită structurii sale delicate, părul își pierde umiditatea și se rupe atunci când este tratat cu căldură sau chimicale. Botoxul cu keratina pentru părul uscat brazilian Procsin se numără printre produsele de calitate oferite spre vânzare sub formă de 190 ml. Oferă părului suportul de keratina de care are nevoie. În acest fel, repară vârfurile despicate și asigură că părul tău rămâne drept chiar și fără tratament termic. Formulat cu diverse uleiuri și vitamine, acest produs oferă o permanență pe termen lung cu utilizare regulată. Această opțiune oferă și hidratare datorită uleiului de Shea, argan și nucă de cocos pe care îl conține. .

Părul drept este unul dintre stilurile pe care le plac femeile. Produsul oferit de brand susține o întreținere ușoară. Aplicarea produsului înainte de îndreptare reduce la minimum problemele care pot apărea din cauza căldurii. Această opțiune ajută la susținerea firelor de păr cu cheratina. Datorită conținutului de cheratina, previne deteriorarea părului. Confera si un aspect plat si voluminos. Cu toate acestea, permite creșterea luminozității. Masca cu keratina este un produs de ingrijire a parului care ajuta la obtinerea unui par mai luminos, viu si drept. Masca de ingrijire a parului cu keratina, care ajuta la eliminarea lipsei de keratina din par, pregateste terenul pentru indreptarea parului cu utilizare regulata. Contribuie la formarea unei structuri mai moale a firului de păr, susținând echilibrul natural de umiditate al părului. Ajută părul deteriorat să-și recapete naturalețea prin îngrijirea pe care o oferă părului.

CUM SE UTILIZA?

Aplicați cantitatea adecvată de produs în funcție de lungimea și structura părului dvs. prin masaj de la rădăcini până la vârfuri. Clătiți părul după 30 de minute după aplicare. Vă recomandăm să aplicați o placă de îndreptat pe părul uscat după clătire. În timpul aplicării măștii, aveți grijă să nu lăsați produsul să intre în contact cu fața. Îl poți aplica de două ori pe săptămână pentru toate tipurile de păr.

 

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASCA DE PAR BRAZILIAN CU KERATINA PENTRU INDREPTARE BOOM BUTTER 190 ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *