MASCA CU COLAGEN ANTI-IMBATRANIRE PROCSIN 50ML

Masca facială cu colagen anti-îmbătrânire ajută la refacerea pielii, la creșterea elasticității, la hidratare, la reducerea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire a pielii. O mască de față cu colagen vă va face pielea radiantă, mai tânără, mai proaspătă și mai curată. Colagenul oferă rezistență și elasticitate pielii.

Categorii: ,

MASCA CU COLAGEN ANTI-IMBATRANIRE

Colagenul din acesta masca ajuta la impiedicarea formarii de riduri si la menținerea  porilor redusi ca si dimensiune.  Vitamina B5, susține pielea pentru a obține un aspect mai viu și mai neted, dar contribuie și la protecția pielii împotriva condițiilor negative de mediu. Ajută la creșterea elasticității pielii.

CUM SE UTILIZA?
Aplicați masca pe pielea curățată anterior. Lăsați pe piele timp de 5 minute. Potrivita pentru uz zilnic. După ce a trecut timpul, clătiți pielea cu apă, iar după spălarea mastii, aplicați cremă sau ser.
Doar pentru uz extern. Evita contactul cu ochii. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă. A nu se utiliza pe zonele deteriorate ale pielii. Dacă apare iritație, întrerupeți utilizarea.
A nu se păstra la îndemâna copiilor, la o temperatură nu mai mică de 0˚C și nu mai mare de 25˚C.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASCA CU COLAGEN ANTI-IMBATRANIRE PROCSIN 50ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *