LE MALE ELIXIR PARFUM LORINNA 327 FOR MEN

lei 79,00

Add to wishlist

Lorinna Paris Nr.327 este o apă de parfum captivantă pentru bărbați, ambalată într-un flacon elegant de 50 ml, inspirată de aroma iconică JPG Le Male ELIXIR. Acest parfum reinterpretează clasicul într-un mod modern și sofisticat, oferind o nouă dimensiune a masculinității.

Notele olfactive debutează cu lavandă și mentă, oferind o prospețime instantanee care energizează și revigorează simțurile. În inima parfumului, vanilia și rășina benzoică aduc o bogăție indulgentă și o textură aromată, echilibrând perfect prospețimea inițială cu un ton mai cald și îmbietor. Baza profundă și seducătoare este compusă din miere, boabe de tonka și tutun, care se întrepătrund pentru a crea un sillage memorabil și persistent.

Lorinna Paris Nr.327 este ideal pentru bărbatul modern care dorește să iasă în evidență prin eleganță și originalitate. Este un parfum perfect pentru serile speciale sau evenimentele importante, unde aroma sa distinctă poate să capteze atenția și să inspire admirație.

Recomandări de purtare: Acest parfum se potrivește excelent pentru purtare în sezonul rece, datorită notelor sale calde și bogate. Este ideal pentru o ieșire la un eveniment de seară sau o întâlnire romantică, dar este suficient de versatil pentru a fi purtat și la birou sau în întâlniri de afaceri, adăugând un plus de încredere și rafinament.

Descoperă Lorinna Paris Nr.327, un parfum care nu doar că te învăluie într-o aură de mister și carismă, dar îți și intensifică prezența, lăsând o impresie de neuitat. Alege să redefinești standardele masculinității cu acest parfum de neegalat, un omagiu adus bărbatului care nu se teme să-și exprime individualitatea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „LE MALE ELIXIR PARFUM LORINNA 327 FOR MEN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *