DEVOTATION PARFUM LORINNA 324 FOR WOMEN

lei 79,00

Add to wishlist

Bine ai venit în lumea fascinantă a parfumurilor Lorinna Paris, unde luxul și rafinamentul se întâlnesc într-o esență unică: Devotion, No.324. Inspirat din celebrul Dolce Gabbana Devotion, acest parfum de damă te va cuceri cu fiecare notă olfactivă.

În vârful acestei creații parfumate, te întâmpină luminoasa notă de Lemon, care te poartă într-o călătorie de prospetime și vitalitate. În mijloc, se dezvăluie aromele dulci și seducătoare ale panacottei, florii de portocal și romului, creând un buchet olfactiv fermecător.

Dar adevărata magie a lui Devotion, No.324, se ascunde în baza sa, unde vanilia își face simțită prezența. Această notă călduroasă și catifelată aduce o adâncime și o senzualitate aparte, completând perfect povestea olfactivă a acestui parfum de excepție.

Pentru iubitorii de parfumuri ambrate vanilate, Lorinna Paris, Devotion, No.324, este alegerea perfectă. Delicată și seducătoare, această esență te va învălui într-un voal de eleganță și mister, aducând un plus de rafinament fiecărei zile. Alege Devotion, No.324, și lasă-te cucerită de farmecul său irezistibil!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „DEVOTATION PARFUM LORINNA 324 FOR WOMEN”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *