New

APA MICELARA H2O CURATAREA EXCELENTA A MACHIAJULUI PROCSIN 400ML

  • PROCSIN Aquabio H2O Apa demachianta micelara pentru machiaj 400 ML
  • Apa de curățare a machiajului cu conținut micelar care pregătește terenul pentru un aspect neted, ajutând la curățarea suprafeței pielii de reziduurile de machiaj.

lei 39,00

Add to wishlist

AQUA BIO H2O APA MICELARĂ DE CURĂȚARE DE MACHIAJ

Apa de curățare a machiajului cu conținut micelar este produsă pentru a sprijini curățarea suprafeței pielii de reziduurile de machiaj. Apa demachianta Aquabio are ca scop curatarea tenului de murdarie si reziduuri de machiaj, precum si sustinerea echilibrului natural de hidratare al pielii. Ajută la curățarea delicată a pielii celor cu piele uscată. Micelele contribuie la curățarea profundă a pielii cu efectul apei. Ajută la împrospătarea și relaxarea pielii, care este obosită din cauza condițiilor nefavorabile de mediu în timpul zilei. Are ca scop un aspect al pielii mai neted si mai radiant cu sprijinul drojdiei de trandafiri pe care o contine.

CUM SE UTILIZA?

Il poti folosi pentru a curata zona fetei si a ochilor sau pentru a demachia cu ajutorul unei dischete de bumbac. Aplicarea trebuie repetată până când nu mai rămân urme pe bumbac. Nu necesită clătire. Îl poți folosi de două ori pe zi, dimineața și seara.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „APA MICELARA H2O CURATAREA EXCELENTA A MACHIAJULUI PROCSIN 400ML”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *