ANGEL SHARE PARFUM LORINNA 117 UNISEX

lei 89,00

1 în stoc

Add to wishlist

Descoperă esența rafinată a parfumului Lorinna Paris Angel Share No.117, o creație olfactivă unisex de 50 ml, inspirată de celebrele arome Kilian Angels Share și Lattafa Khamrah. Acest extract de parfum este o invitație în lumea luxului și a sofisticării, fiind ideal pentru cei care apreciază parfumurile complexe și bogate în nuanțe.

Notele de vârf ale acestui parfum deschid cu o combinație încântătoare de scorțișoară caldă, nucșoară picantă și o adiere proaspătă de bergamotă, creând o impresie inițială vibrantă și îmbietoare.

Inima parfumului se dezvăluie printr-un amestec dulce-amarui de curmale și pralină, învăluit într-o aura florală de tuberoză, aducând un echilibru perfect între dulceață și mister.

La baza compoziției, găsim un mix profund de vanilie cremoasă, boabe de tonka aromate, lemn ambrat, smirnă, rășină benzoică și lemn akigala.

Aceste note de bază conferă parfumului o persistență impresionantă și o trăire profundă, lăsând în urmă o semnătură olfactivă memorabilă și distinctă.

Lorinna Paris Angel Share No.117 este perfect pentru orice ocazie, de la întâlniri formale la serate intime, fiind recomandat în special pentru sezonul rece, când notele sale calde și îmbogățite pot străluci cu adevărat. Adaugă o notă de mister și eleganță garderobei tale olfactive cu acest parfum excepțional, care va atrage complimente oriunde ai merge.

Exploră universul Lorinna Paris Angel Share No.117 și lasă-te purtat într-o călătorie olfactivă de neuitat, marcând fiecare moment cu o prezență inconfundabilă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ANGEL SHARE PARFUM LORINNA 117 UNISEX”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *