Devino Colaborator!

Te gandesti serios sa iti faci propria afacere? Avantajele sunt multe si o sa ti le prezint imediat dar trebuie sa fi atent la un detaliu (dezavantaj): va fi mult de munca.

Shaik Parfum este la inceput de drum in Romania si acum ai ocazia sa devi unul din partenerii nostri de afacere.

SHAIK – apa de parfum

Noi putem oferi urmatoarele avantaje garantate:

  • Un produs nou si in crestere pe piata din Romania.  Toate studiile economice creeaza o diagrama cand este vorba de viata si evolutia unui produs: intrarea pe piata, cresterea si evolutia produsului si ultimul stadiu stagnarea la un anumit nivel.  Cu produsul Shaik ai asigurata zona de crestere si evolutie alaturi de produs 
  • Parfumul Shaik are o calitate net superioara fata de ceea ce ruleaja deja pe piata noastra.
  • Preturile colaboratorilor vor fi foarte avantajoase
  • Urmarim oferirea de exclusivitate asupra unor zone teritoriale
  • Avantajul de a face ceea ce iti place
  • Independenta financiara nu in ultimul rand
  • Prezentarea parfumului Shaik este simpla:

– fabrica mama este in Istambul, Turcia iar esentele de parfum sunt procurate din Franta.

– punctul forte al parfumului consta in persistenta lui. Baza lui este una uleioasa si acest aspect asigura rezistenta lor pentru o durata mai indelungata de 12 ore.

– nu vorbim de un produs reambalat, reancarcat, resigilat ci fiecare parfum are sticluta individuala si cocheta.

– avem peste 300 de arome acoperind astfel o paleta destul de mare de dorinte si necesitati in materia parfumurilor(stim foarte bine ca avem de aface cu oameni foarte pretentiosi cand vine vorba de propriul parfum).

– promovam o categorie aparte de parfumuri  respectiv parfumurile unisex, care fascineaza clientii cu arome deosebite si care impaca cu usurinta gusturile cuplurilor

– in fiecare luna fabrica noastra asigura dezvoltarea unui minim de 5 arome noi, venind astfel in intampinarea cerintelor delicate si variate ale clientilor nostri

– având ca obiectiv principal să ofere clienților săi produse de cea mai bună calitate, Shaik este întotdeauna sigur cu privire la calitatea produselor prin intermediul laboratoarelor de cercetare și dezvoltare a calitatii pe parcursul intregului proces de fabricatie. (R&D and Quality Control Laboratories)

Aceste fiind spuse va recomandam sa completati formularul pentru colaboratori sau sa ne contactati la adresa noastra. 

Nu uitati ca dezvoltarea si castigarea cotei de piata in Romania este garantata in primul rand de calitatea si unicitatea produsului minunat si aromat SHAIK.

Date contact:

Gherghescu Ligia: 0745 777 401
comenzi@shaikparfum.ro

Gingaras Georgiana:  0715 181 677
contact@shaikparfum.ro